През месец юни 29-годишният американец Грант Амато, който открадна 200 000

...
През месец юни 29-годишният американец Грант Амато, който открадна 200 000
Коментари Харесай

Изплуваха страшни подробности от миналото на американеца, екзекутирал близките си заради българка от чат за възрастни

През месец юни 29-годишният американец Грант Амато, който открадна 200 000 $ от фамилията си поради българка, а по-късно го екзекутира, е бил уволнен от работа. Хванат е от шефовете на болничното заведение, в която работел, да краде мощно упоително лекарство „ Пропофол ”.  

``
реклама

Обвиненията против него по-късно са отпаднали, само че от този момент той е почнал, съгласно управляващите и разкази на очевидци, да посещава уебсайт, в който девойки седят и театралничат на разнообразни камери, а клиентът против възнаграждение може да си поръча какво да вършат. Именно в този уебсайт - Кам гърлс (Cam Girls), Амато се срещнал с българката и по някакъв метод почнал да има вяра, че има интимна връзка с нея. Започнал да й изпраща пари, които откраднал първо от татко си – 150 000 $, в това число 60 000, които били за ипотеката. От брат си свил други 50 000 $, част от които под формата на оръжия, които е продал, оповестява Нова телевизия.

Амато е имал душевен проблеми. Семейството му е подавало голям брой сигнали на 911, че е рисков и може да се самоубие. 29-годишният мъж, който е имал достъп до оръжия, се оказал рисков не за себе си, а за околните си.

Жертвите му са открити с рани като от екзекуция. Мъжът не е признал виновността си, само че е споделил, че единствено той е имал достъп и претекст да извърши закононарушението.

Пред проверяващите Грант разказал, че родителите му научили за кражбата и му сложили ултиматум - да изкара 60-дневна стратегия за пристрастени към интернет и секса, или да напусне дома им. Сигнало се до скандал, завършил с убийството на фамилията. Трите жертви имали рани като от екзекуция, описват специалисти.

Грант Амато се яви в съда във Флорида в понеделник следобяд, а съдията реши, че ще остане в ареста без право на гаранция. Властите споделят, че Грант умъртвил майка си Маргарет, татко си Чад и брат си Коди в фамилната къща в градчето Чулута - на към 35 километра източно от Орландо.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР